Restaurant gaudium mataro

Menú Fin de Año – Revetlla de Cap d’any 2018

Revetlla de Cap d’any 2018 – Menú

Aperitiu de benvinguda

Xupito de crema d’eriçó i parmentier de patata

Chupito de crema de erizo con parmentier de patata

Tastet de Pop cruixent amb maionesa de miso

Degustación de Pulpo crujiente con mayonesa de miso

*****

Crema de Llamantol amb el seu tartar, brots i caviar d’oli

Crema de bogabante con su tartar, brotes y caviar de aceite

*****

Medalló de Rap amb dashi de crustacis, gamba vermella,berberetxos i alls tendres

Medallón de Rape con dashi de crustaceos, gamba roja, berberechos y ajos tiernos

*****

Sorbet  Sorpessa!!!!

Sorbete Sorpresa!!!!

*****

Filet de vedella amb foie grillé, milfulls de boniato i barbassa, bolets de temporada i salsa Porto

Solomillo de ternera con foie grillé, miloja de boniato y calabaza, setas de temporada y salsa de

*****

Llingot de textures de xocolata i mango amb gelat de xocolata blanc

Lingote de textura de chocolate y mango con helado de chocolate blanc

*****

Cafés

El celler:

Negre

Blanc

Aiguas

Cava Codorniu Brut Nature

Cotilló i música fins a la matinada