Restaurant gaudium mataro

Menú para grupos 3

Per picar

Mesclum de brots amb mango, pernil d’anec i vinagreta de codony

Mezclum de brotes con mango,  jamón de pato i vinagreta de menbrillo

Els nostres ous trencats amb pernil ibèric

Nuestros huevos rotos con jamón ibérico

Terrina de foie a l’estil del chef

Tarrina de foie al estilo del chef

                  Farcellet de brandada de bacallà amb oli d’olivada

Saquito de brandada de bacalao con aceite de olivada

Calamarcets fregits a l’Andalusa

Calamarcitos fritos a la Andaluza

Segons plats a escollir

Melòs de vedella al vi negre amb carbassa rostida

Meloso de ternera al vino tinto con calabaza rustida

     Suquet de Cueta de rap

Suquet de Colita de rape

Pasta fresca farcida de Trufa amb salsa de foie

Pasta fresca rellena de Trufa con salsa de foie

Postre de la Casa

Celler de la casa     Preu iva inclòs 30,00€