Restaurant gaudium mataro

Menú para grupos 2

Per picar

Mesclum d’enciams amb formatge de cabra a la planxa, daus de cansalada fumada cruixent, i vinagreta de mel i fruits secs

Mezclum de lechugas con queso de cabra a la plancha, dados de bacon crujiente, y vinagreta de miel y frutos secos

Fingers de pollastre cruixent de fruits secs fets a casa amb salsa de mel i mostassa

Fingers de pollo crujiente de frutos secos hechos en casa con salsa de miel y mostaza

Croquetas casolanes de pernil ibèric i formatge brie

Croquetas caseras de jamón ibérico y queso brie

Montadet de morcilla de Burgos amb formatge de cabra i ceba caramel.litzada

Montadito de morcilla de Burgos con queso de cabra y cebolla caramelizada

Cuas de gamba vermella a l’allet

Colas de gamba roja al ajillo

 

Segons plats a escollir

        Rotllets Calamar a la planxa amb wok de verduretes

Rollitos de Calamar a la plancha con wok de verduritas

Secret de porc amb risotto de patata i pernil ibèric

Secreto de cerdo ibérico con risotto de patata y jamón ibérico

Pasta fresca farcida de gamba i vieira amb salsa de crustacis

Pasta fresca rellena de gamba y vieira con salsa de crustaceos

Postre de la Casa

Inclou pa i celler de la casa  PREU: 27€